Viisi varmaa laihdutusvinkkiä

Laihduttaminen onnistuu harvoin -- jos koskaan -- pelkästään laihdutusvalmisteen avulla. Laihduttajan on aina nähtävä edes hiukan vaivaa unelmiensa mittojen saavuttamiseksi.

Seuraavat viisi varmaa laihdutusvinkkiä on todettu yhä uudestaan ja uudestaan toimiviksi. Ota sinäkin nämä laihdutusvinkit käyttöön, se kannattaa!

Juo riittävästi vettä

Laihduttaminen onnistuu parhaiten, kun juot riittävästi vettä. Vesi auttaa sinua pysymään kylläisenä sekä välttää houkutusta sortua kaloripitoisiin juomiin.

Sen vuoksi laihduttajan kannattaa pitää vesipullo aina mukaan. Pelkkä veden kantaminen ei tietenkään auta, sinun on myös muistettava juoda vettä päivän mittaan riittävästi!

Syö säännöllisesti ja vältä nälkää

Usein laihduttaja nälkiinnyttää itseään aivan liian niukalla dieetillä. Silloin on helppo sortua makean ja rasvaisen houkutuksiin, kahvilan hillomunkit ja kerroshampurilaiset alkavat tuntua ylitsepääsemättömän houkuttelevilta.

Siksi on hyvä syödä säännöllisesti ja pitää nälkä kaukana. Kannattaakin pitää repussa tai käsilaukussa mukana jotain terveellistä ja vähäkalorista naposteltavaa, jonka avulla pääset pahimman yli. Silloin et myöskään sorru ruokaostoksilla ostamaan liian paljon liian energiapitoista ruokaa.

Punnitse itsesi joka päivä

Kun dieetti sujuu hyvin, saat päivittäistä palautetta onnistumisestasi puntarilta. Parhaiten toimii digitaalinen vaaka, joka näyttää sinulle tarkasti jopa sadan tai kahdensadan gramman laihtumisen.

Varmimmin saat hyvän tuloksen, kun punnitset itsesi ennen aamiaista. Illalla ennen nukkumaanmenoa saatat olla kilon, kaksi painavampi!

Palkitse itsesi saavutuksestasi!

Hyvästä saavutuksesta ansaitset tietysti hyvän palkinnon. Jos pelkkä kohentunut terveys ja ulkonäkö eivät riitä, voit tietysti päättää palkita itsesi vaikkapa ulkomaanmatkalla -- tai uusilla kauniilla vaatteilla.

Liikunta on tehokas tapa laihduttaa

Laihdutusvalmisteet ja ruokavalion keventäminen tuovat jo sinällään tulosta. Laihduttaminen tehostuu kuitenkin huomattavasti, kun otat ohjelmaan myös liikunnan.

Vaikka et tällä hetkellä jaksaisi edes nousta paria, kolmea kerrosväliä rappusia, kohenee kuntosi nopeasti kun vain otat liikunnan osaksi arkeasi.

Silloin liikakilot varisevat vyötäröltäsi, mielialasi paranee ja terveydentilasi kohenee!