ACKD EasyMed - kotimainen glucomannan-valmiste

Glucomannan eli glukomannaani on nyt saapunut maahan toden teolla: lehdissä ja kadunvarsilla alkaa näkyä glukomannaanituotteiden mainosjulisteita.

Uusin markkinoille tuotu valmiste on kotimainen EasyMed

Tähän saakka ACKD on tullut tunnetuksi niukkanergisten ateriankorvikkeiden valmistajana. Nyt ACKD tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden tehostaa niukkaenergistä ruokavaliota kahdella erilaisella EasyMed-laihdutusvalmisteella.

EasyMed on helpoin tie painonpudotukseen

EasyMed-laihdutusvalmisteita on kahta eri lajia. Yksinkertaisempi EasyMed sisältää kolmea vaikuttavaa ainetta:

  • konjak-kasvista saatavaa glukomannaania
  • karnitiinia
  • kromia

Glukomannaanin vaikutusmekanismi on varmasti tuttu kaikille tämän sivuston lukijoille: käytännössä nollakalorinen glukomannaani laajenee vatsassa, täyttää vatsaa ja auttaa siten syömään tavallista vähemmän.

Karnitiini taas on aminohappo, joka tunnetaan rasvanpolttajana. Se vähentää kehon rasvaa ja lisää lihasmassaa.

Myös kromi on laihduttajan kannalta kiinnostava aineosa, se nimittäin vähentää makeannälkää.

Näin EasyMedin kolme ainesosaa ovat erinomainen tuki laihduttajalle!

EasyMed Thermo

EasyMed Thermo sisältää EasyMedin kolmen ainesosan lisäksi kolmea muuta vaikuttavaa ainetta:

  • kofeiini
  • tyrosiini
  • tauriini

Kofeiini saattaa kohtuullisina määrinä, aterian päälle nautittuna edistää laihtumista. Tämä johtuu siitä että kofeiini kiihdyttää aineenvaihduntaa.

Tyrosiini on yksi luonnon yleisimmistä aminohapoista. Myös sitä käytetään ravintolisissä, koska se saattaa lisätä suorituskykyä, vähentää ruokahalua, piristää ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.

Tauriini taas tunnetaan erityisesti energiajuomien aineosana. Tauriini vaikuttaa esimerkiksi hormonien eritykseen, kivuntuntoon ja aineenvaihduntaan.

Näin EasyMed sisältää laihduttajan kannalta tärkeimmät aineosat. EasyMed Thermo sisältää niiden lisäksi piristäviä ja virkistäviä yhdisteitä. Ne antavat potkua niukkanenergiseen dieettiin!

Tilaa Easymed Hyvinvoinnin tavaratalosta!