Huom! Emme enää voi suositella Glucodiet-valmistetta sen vähittäismyyjän toiminnan perusteella. Kokeile mieluummin Konjam-laihdutusvalmistetta, jonka vaikutus on samanlainen.

Glucomannan ja GlucoDiet - tehokas apu laihduttajalle

Ensimmäistä kertaa EU:n elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA on löytänyt tieteellistä tukea väitteelle, että lisäravinteen avulla voi pudottaa painoa.

Glucomannan todellakin tehoaa. Sen vuoksi EU:n alueella tätä ihmekuitua sisältistä laihdutusvalmisteista on tulossa todella suosittuja.

 

GlucoDiet sisältää glucomannan-kuitua

GlucoDiet tekee laihdutuskuuristasi selvästi tavallista dieettiä tehokkaamman. Kun otat vähäkalorisen dieetin tueksi GlucoDiet-valmisteen, laihdut selvästi tavallista nopeammin ja helpommin.

Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että glucomannan-kuitu laajenee vatsassasi jopa 300-kertaiseksi kooltaan. Näin vatsasi tuntuu täydeltä, etkä syö yhtä paljon kuin aikaisemmin.

On havaittu, että GlucoDietin avulla laihdut jopa 60% tehokkaammin eli jokaista pudotettua painokiloa kohti voit pudottaa jopa 1,6 kg!

Glucomannania koskevat tutkimukset vahvistavat huomattavan painonpudotuksen – jopa 15-20% painosta. Eli tämän laihdutusvalmisteen avulla voit laihtua jopa 5-25 kg muutamassa kuukaudessa.

 

Nyt edullinen tutustumistarjous!

Koska glucomannan-kuitua sisältävä GlucoDiet on vielä tuore valmiste Suomen markkinoilla, on maahantuojalla edullinen tutustumistarjous: saat koepakkauksen pelkästään postikulujen 6,90 € hinnalla. Tämän jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti, ellet irtisano kestotilaustasi.