Ketoosidieetti laihduttaa tehokkaasti

 

Joku aika sitten ystäväni kertoi saaneensa huimia tuloksia ketoosidieetin avulla: erittäin niukkaenerginen kahden viikon laihdutuskuuri vei mieheltä kuusi kiloa kahdessa viikossa. Tämä onnistui ACKD-laihdutusvalmisteen avulla.

Mistä ketoosissa oikastaan on kyse?

Ketoosi syntyy niukkanergisestä dieetistä

Ketoosi on aineenvaihdunnan tila, joka syntyy kun paastoat tai noudatat erittäin vähän hiilihydraatteja sisältävää dieettiä. Kun elimistösi on ketoosissa, sisältää veri vain erittäin vähän sokeria.

Silloin kehosi hermosolut käyttävät hyvin suuren osan tästä sokerista. Samalla lihakset polttavat rasvaa entistä tehokkaammin.

Rasvan kuluttaminen onnistuu niin kauan, kun myös sokeria on käytettävissä. Sen jälkeen kun sokeria ei enää ole, ei elimistösi kykene polttamaan rasvaa täydellisesti. Tällöin elimistösi tuottaa myös niinsanottuja ketoaineita.

Ketoaineiden syntyminen alkaa, kun elimistösi on kuluttanut tyhjäksi hiilihydraattivarastonsa. Hiilihydraatit varastoituvat kehossa lähinä maksaan ja lihaksiin. Kun olet tyhjentänyt hiilarivarastot, alkaa kehosi polttaa sekä rasvaa että lihaksia.

Kun elimistösi päätyy ketoosiin, oppii elimistösi hyödyntämään myös syntyvät ketoaineet. Myös aivot oppivat nopeasti hyödyntämään glukoosin lisäksi ketoaineita.

Ketoosi vie nälän tunteen

Suurin osa laihduttajista ei tietenkään pyri ainakaan tietoisesti ketoosiin. Kuitenkin monet ovat onnistuneet ketoosidieetin avulla laihduttamaan nopeasti viitisen kiloa. Ketoosiin on mahdollista päästä

  • erittäin niukkaenergisen dieetin tai
  • erittäin vähän hiilihydraatteja sisältävän dieetin

avulla. Yksi ketoosin suurimmista hyödyistä on se, että ketoosin aikana monilta laihduttajilta katoaa nälän tunne kokonaan.

Ketoaineet lisäävät kylläisyyden tunnetta ja heikentävät kokemaasi nälkää. Siksi ketoosissa tulee toimeen aikaisempaa pienemmällä ruokamäärällä!

Muutaman viikon ketoosidieetti tehoaa hyvin

Useimmat laihduttajat pääsevät ketoosiin helpommin noudattamalla erittäin niukkaenergistä dieettiä. Tähän on kuitenkin vaikea päästä, jos ruokavalio koostuu normaalista ruuasta.

Vaatii nimittäin suurta itsekuria kasata lautaselleen vain kahdensadan kalorin aterioita. Sen vuoksi ketoosiin pyrkivän kannattaa ottaa avukseen ateriankorvikkeet, joiden avulla päivän kalorimäärä on helppo säätää halutun suuruiseksi.

Laihdutusvalmisteet auttavat ketoositilaan pääsyssä

Tämän sivuston kautta voit tilata sekä ACKD- että Nutrilett-ateriavalmisteita. Niiden avulla saavutat helposti riittävän niukkanenergisen dieetin ja pääset jo muutamassa päivässä ketoositilaan.

Sinäkin voit olla jo kahden viikon kuluttua viisi kiloa hoikempi!

Lue lisää