Laihdutuslääkkeitä myös ilman reseptiä

Verkkokauppojen ja luontaistuoteliikkeiden lisäksi erilaisia laihdutusvalmisteita saa myös apteekeista.

Suomessa on myynnissä ainakin useita tehokkaita laihdutuslääkeitä. Osaa niistä myydään vain reseptillä, toiset laihdutuslääkkeet myydään ilman reseptiä.

Orlistat Sandoz on näistä toinen. Orlistat Sandoz on myynnissä apteekeissa, joista voit ostaa sitä ilman reseptiä.

Yhdistä niukkanergiseen dieettiin

Orlistat Sandozin vaikuttava ainesosa on orlistaatti, joka estää ravinnon sisältämää rasvaa imeytymästä ruuansulatuksen kautta elimistöön.

Kaikkea rasvan imeytymistä lääke ei estä. Kuitenkin orlistaatin ansiosta elimistöösi imeytyy neljänneksen aikaisempaa vähemmän rasvaa. Rasva poistuu normaalisti elimistöstä ulosteena.

Vaikka orlistaatti on tehokas laihdutuslääke, ei sekään saa ihmeitä aikaan.

Parhaat tulokset saat noudattamalla niukkaenergistä dieettiä ja yhdistämällä siihen laihdutuslääkkeen käytön. Tällöin dieetti ja laihdutuslääke yhdessä saavat aikaan enemmän kuin pelkkä dieetti tai lääke erikseen.

Valmistajan mukaan orlistaatti auttaa laihduttamaan kahta ilman lääkettä pudotettua kiloa kohden vielä kolmannen lisää. Houkuttelevaa, eikö totta?

Vain selvästi ylipainoisille

Orlistat Sandozia ei suositella kaikille painonpudotusta suunnitteleville.

Ainoastaan jos olet yli 18 vuoden ikäinen, ja painoindeksisi on vähintään 28, kannattaa sinun harkita orlistaatin ottamista dieetin tueksi.

Ennen laihdutuslääkkeen käyttöön ottamista sinun on hyvä aloittaa dieetti. Kun olet antanut elimistön tottua muutaman päivän, tai vaikkapa viikon ajan aikaisempaa niukempaan ravintoon, voit ottaa orlistaatin dieetin tueksi.

Tässä vaiheessa kannattaa ottaa myös liikunta mukaan ohjelmaan. Liikunta olisi oikeastaan hyvä aloittaa jo ennen laihdutuslääkkeen aloittamista.