Xenadril sisältää luonnon yrttejä ja superruokia

Xenadril on vasta saapunut Suomen markkinoille. Tämä uusi laihdutusvalmiste perustuu puhtaisiin luonnontuotteisiin: kyse ei ole lääkkeestä, vaan luonnon omiin tehoaineisiin perustuvasta laihdutusvalmisteesta.

Xenadril sisältää yhtätoista eri ainesosaa. Ne ovat:

 • Mangouute.Mangifera Indica -hedelmästä saatu mangouute stimuloi rasvaa polttavien entsyymien tuotantoa. Hedelmän sisältämistä siemenistä puristettu uute lisäksi rajoittaa kehosi rasvantuotantoa aineenvaihduntaa säätelemällä. Lisäksi mango sisältää erittäin paljon hyödyllisiä antioksidantteja.
 • Ruusujuuri .Ruusujuuri on jo pitkään tunnettu todellisena arktisena superfoodina. Varsinkin Kiinassa ja Venäjällä on havaittu, että ruusujuuri lisää fyysistä voimaa ja lihasmassaa. Samalla se lievittää stressiä ja auttaa toipumaan rasituksista.
 • Kromikloridi.Kromikloridi tehostaa insuliinin vaikutusta, mikä auttaa pienentämään kehon rasvamäärää. Lisäksi kromikloridi auttaa vähentämään makeanhimoa. Jo pitkään kromikloridi on ollut urheilijoiden suosiossa.
 • Poimulehdet. Poimulehdit sisältävät tanniineja ja flavonoideja.
 • Oliivi.Oliivi stimuloi aineenvaihduntaa, mikä vähentää kehoon imeytyvän sokerin määrää.
 • Musta kumina.Musta kumina tehostaa aineenvaihduntaa, hajottaa rasvakerroksia ja auttaa välttämään hiilarihimoa.
 • Piparminttu.Piparminttu edistää ruuansulatusta ja syödyn ravinnon imeytymistä elimistöön. Lisäksi piparminttu antaa potkua ja energiaa, mikä edistää liikunnan ottamista mukaan laihdutusohjelmaan.
 • Damiana . Damianaa koskevat tutkimukset viittaavat siihen, että damiana auttaa vähentämään syötyä ruokamäärää. Damiana saa sinut tuntemaan itsesi kylläiseksi, mikä helpottaa laihduttamista.
 • Guarana.Energiajuomista tunnettu guarana vähentää ruokahalua. Lisäksi sen suuri kofeiinimäärä kiihdyttää sydäntä, stimuloi lihaksi ja nostaa aineenvaihduntaa.
 • Yerba mate . Eteläamerikkalainen voimajuoma mate auttaa pysymään pirteänä. Se lievittää väsymystä kahvin lailla.
 • Glucomannan . Viimeisenä ja vahvimpana: Glucomannan-kuitu laajenee vatsassasi ja saa sinut tuntemaan olosi pitkään kylläiseksi. Se ei sisällä energiaa, mikä tekee siitä oivan tuen laihduttajalle.

Yksitoista ainesosaa, jotka tehoavat. Yhdessä tai erikseen.

Kun otat Xenadril-laihdutusvalmistetta kapselin aamuin, illoin, laihtumisesi nopeutuu entisestään.

Nyt Xenadril on saatavilla myös meillä

Xenadril on vasta saapunut Suomen markkinoille. Sen vuoksi maahantuoja markkinoi laihdutusvalmistetta nyt erityisen hyvällä tarjouksella: voit kokeilla Xenadrililla veloituksetta 30 päivän ajan.

Jos olet tyytyväinen Xenadriliin, jatkuu tilauksesi sen jälkeen kestotilauksena.

Kokeile Xenadril-laihdutusvalmistetta nyt ilmaiseksi 30 päivän ajan!