Laihduttaminen vaatii aikaa ja sitkeyttä

Laihduttaminen Laihduttaminen on yleistyy jatkuvasti, kun työt työt kevenevät, liikunta vähenee ja kansa lihoo. Laihdutukseen on keskitty erilaisia kikkoja ja apuvälineitä, jotka voivat auttaa sinua pääsemään ihannepainoosi.

Laihduttaminen itsessään on pitkällinen projekti, eikä oikotietä onneen ole.

Laihdutus on pitkä projekti, ja sinun on hyvä muistaa laihdutusta aloittaessasi, että yleensä nopeasti laihtuva ihminen lihoo saman määrän myös nopeasti takaisin. Hidas ja tasainen laihdutus onkin ehdottomasti kaikkein paras keino.

Yleensä alkuun laihdutus lähtee hyvinkin nopeasti liikkeelle kehon puhdistuessa, mutta tuntuu pysähtyvän jossain vaiheessa. Tämä on aivan luonnollista, eikä laihdutus itsessään muutu erilaiseksi vaikka vaaka näyttäisikin samoja lukemia, tai erot olisivat pieniä. Laihdutus vaatii sinnikkyyttä ja yritteliäisyyttä.

TV-shopin liikuntalaitteet ja muut ihmevekottimet

Laihdutuksen yleistyessä on alettu valmistamaan erilaisia laitteita, joiden käyttö auttaa laihdutuksessa ja painon pudotuksessa. Tylsät juoksumatot ja puntit ovat nykyisin unohdettu, ja näiden tilalle on kehitetty miellyttävämpiä tapoja harrastaa liikuntaa. Erilaiset monipuoliset liikuntalaitteet ovat television kautta tuttuja varmasti kaikille.

Näiden lisäksi on olemassa lihaksia supistavia vöitä, hierovia laitteita ja höyrypusseja, joiden kerrotaan laihduttavan käyttäjäänsä. Laitteita on myös valmistettu eri kehon kohdille käytettäväksi, jolloin pystytään paneutumaan vain ongelmakohtiin.

Osa laitteista toimii hyvin, osa huonommin. Siksi asiakasmielipiteiden kuuntelu ja kokemuksien lukeminen kannattaa ennen tuotteen valitsemista ja ostopäätöksen tekemistä. Välineitä käyttäessä on myös muistettava, että laite ei auta laihdutuksessa sängyn alla tai eteisen nurkassa, vaan se vaatii säännöllistä käyttöä.

Monia laitteita käytetään myös väärin, mikä vaikeuttaa laihdutuksessa oikeisiin tuloksiin pääsemistä.

Löytyisikö pilleripurkista apua laihdutukseen?

Laihdutuksen tukemiseksi on valmistettu myös erilaisia lääkkeitä ja lisiä, jotka vaikuttavat kehon toimintaan. Pääasiassa ne vaikuttavat joko nopeuttamalla aineenvaihduntaa tai lisäämällä hikoilua. Laihdutuslääkkeitä myydään erilaisissa kaupoissa ja nettimyymälöissä. Valikoima on laaja, ja tarjontaa paljon.

Tämän vuoksi sinun kannattaa tutkia huolellisesti mitä mikäkin lääke sisältää ja mikä on juuri omalle laihdutusprojektillesi paras mahdollinen vaihtoehto.

Erityisesti sinun kannattaa välttää ihmelääkkeeksi kuvailtuja valmisteita, sillä laihdutuslääkkeet itsessään eivät riitä painon pudottamiseen ja onnistuneeseen laihduttamiseen, vaan siihen vaaditaan myös säännöllistä, tasapainoista liikuntaa, sekä terveellinen ja monipuolinen ruokavalio.

Monet laihdutusvalmisteet tuntuvat varsin epäilyttäviltä. Esimerkiksi Herbadril-laihdutusvalmiste antaa suuria lupauksia, mutta tuotteen sisällöstä ei paljasteta käytännössä mitään. Silloin kun laihdutusvalmisteen sisällöstä annetaan tietoja, kuten esimerkiksi Xenadril-laihdutusvalmisteen tapauksessa, ei ainesosien luettelo juuri herätä luottamusta.

Vai tarvitsetko lääkärin tukea tai kirurgin veistä?

Lääkärit törmäävät yhä useammin potilaiden kanssa lihavuusongelmiin. Potilaat kertovat yleensä hieman huonosti omasta ylipainostaan. Lääkärit voivat suositella erilaisia sairaalassa tehtäviä hoitoja tai toimenpiteitä lihavuuden ehkäisemiseksi ja poistamiseksi. Yleisimpiä näistä ovat erilaiset valmisteet, jotka säätelevät ruokahalua.

Tämän lisäksi sinulle voidaan ehdottaa rasvaimua tai vatsalaukun pienennysleikkausta. Leikkaukset tulevat yleensä kuitenkin kyseeseen vain, mikäli on kyseessä selkeästi terveyttä ja liikkumista vaarantava ylipaino, johon tulee saada muutos henkilön terveydentilan vuoksi mahdollisimman pian.

Kannattaa keskustella lääkärisi kanssa erilaisista vaihtoehdoista!

Kilot kuriin vertaistuella!

Ylipainoisten muodostuessa tietynlaiseksi ihmisryhmäksi, on nykyisin tarjolla myös useita erilaisia vertaistukiryhmiä ylipainosta kärsiville. Näistä suosituin on etenkin naisille suunnattu Keventäjät.

Myös netin kautta voi liittyä erilaisiin laihdutusryhmiin, joissa painoa seuraillaan, jaetaan vinkkejä, keskustellaan ruokavaliosta, sekä kaikesta muusta laihdutukseen liittyvästä. Näistä on monesti ollut apua painoa pudottaville.

Ryhmäpaine muodostaa oman osuutensa ja asioiden jakaminen tekee myös laihduttamisesta mielekkäämpää. Mukavinta tietysti on, jos lähipiiristäsi löytyy joku, jonka kanssa pääset lenkkeilemään.

Kaverin kanssa keventäminen on helpompaa ja hauskempaa kuin yksin puurtaminen!